KÖPVILLKOR

 BESTÄLLNING

För att kunna handla i vår webbutik måste du ha fyllt 18 år och Herrydet gård AB måste kunna fastställa kundens bostadsadress. Vi ystar alla våra ostar hantverksmässigt och kan därför inte garantera att osten som du köper har exakt samma utseende som på bilderna i vår webbutik. Beroende på din datorskärms återgivning och inställning kan ostarnas färg också variera. När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din givna e-postadress, i den bekräftelsen finner du all viktig information. Det är ditt ansvar att dina uppgifter som mobiltelefonnummer, email och adress är korrekt angivna. Herrydet gård AB har ägande och återtaganderätt för samtliga produkter tills dess att full betalning mottagits. Är något fel i orderbekräftelsen ber vi dig omedelbart kontakta oss info@herrydet.se.

FÖR FÖRETAG

Om du representerar ett företag och vill beställa våra ostar, sänd ett mail till info@herrydet.se

VIKT

I vår webbutik säljer vi bitad ost och alla vikter som anges är cirka vikter.

RETUR OCH ÅNGERRÄTT

När du handlar av oss i Herrydet Gårdsmejeris webbutik omfattas ditt köp av dinstansavtalslagen och konsumentköplagen, vänligen observera att vid köp av livsmedel i webbutik gäller särskilda regler och köpet omfattas inte av ångerrätten. Vill du läsa mer om det här gå in på konsumentverkets hemsida. Skulle du vara missnöjd med någonting du köpt hos oss, vänligen titta under reklamation nedan.

PRISER

Alla priser i webbutiken anges i svenska kronor inklusive moms. Till slutpriset tillkommer det i kassan fraktkostnad. Vid bekräftad beställning kan priserna endast ändras vid omständigheter Herrydet gård AB inte råder över. Vi reserverar oss för eventuella justeringar i pris på grund av till exempel ändrad moms eller väsentligt höjda råvarupriser. Kunden har då rätt att häva köpet om så önskas. 

LEVERANS

Vi packar och skickar beställningar endast tisdagar, det här för att inte riskera att ditt paket ska ligga hos ett ombud eller på godsterminal över helgen. Vi levererar endast inom Sverige. Vi skickar din beställning i kylt emballage. Du bör hämta ditt paket inom 24 timmar, efter det kan vi inte garantera kvalitén på dina produkter. Om du inte hämtar ut ditt paket debiteras du med frakt samt hanteringskostnader om 250SEK.

FRAKT

Till slutpriset kommer en fraktavgift som för närvarande är SEK inkl moms. Vi skickar osten i emballage med engångskylklampar som håller osten kyld under transporten. Om du representerar ett företag eller vill lägga en större order, vänligen kontakta oss.

REKLAMATION

Vi besiktigar alla varor innan de skickas till dig. Skulle den varan du köpt på Herrydet Gårdsmejeris webbutik ändå vara skadad eller felaktig ska du reklamera den omedelbart efter att defekten har upptäckts, vi ber dig kontakta oss på info@herrydet.se eller 0763 14 40 35. Skulle en tvist uppstå följer vi allmänna reklamationsnämndens rekommendationer. Se arn.se. Tvist gällande tolkningen eller tillämpningen av dessa allmänna villkor ska tolkas i enlighet med svensk rätt och lag.

ÅTERBETALNING

Återbetalning sker endast till samma konto som använts vid köpet och det snarast möjligt som vi kan.

ANSVARSBEGRÄNSNING

Vi accepterar inget ansvar för förseningar/fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande (Force Majeure). Dessa omständigheter kan till exempel vara eldsvåda, arbetskonflikt, myndighetsbeslut eller krig. Vidare tas inget ansvar för eventuella förändringar eller andra faktorer utanför vår kontroll.

ÄNDRINGAR

Herrydet Gårdsmejeri förbehåller sig rätten att ändra våra villkor när som helst. Ändringar publiceras online på vår webbplats. De priser och villkor som gällde vid beställningstillfället är också det som gäller för ditt köp.

 

Herrydet Gårdsmejeri® Herrydet Gård AB | Org.nr 559045-4335

 

Här finns länkar till ARN och Konsumentverket, där kan du mer ingående läsa om distansavtalslagen och konsumentköplagen.   http://www.arn.se/  http://www.konsumentverket.se/  

 

 

VILL DU BOTANISERA BLAND VÅRA OSTAR?

Herrydet har en egen liten ostbutik här på hemsidan där du kan beställa våra unika ostar.